ParsePort ApS2016-11-22T12:08:22+00:00

Project Description

Kontaktperson: Kim Eriksen

Medlem siden 2011-05-04

ParsePort ApS
Rugvænget 21M
2630 Taastrup

Website: www.ParsePort.dk

Hos ParsePort løser vi alle typer XBRL-udfordringer og vi har i dag landets største udvalg af XBRL-løsninger til erhvervslivet.

Hvad enten du foretrækker at overlade alt fra konvertering og indberetning til os, eller du selv ønsker at stå for det meste – så har vi løsningen. Vores løsninger bruges i dag af alle størrelser og typer af revisorer og virksomheder i Danmark. Læs mere om de enkelte løsninger og kontakt os endelig for yderligere information eller hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der bedst løser dit behov.

Hvem er vi?

Vi er i dag Danmarks førende udvikler og leverandør af XBRL-løsninger til det danske erhvervsliv. Med produkter der dækker alt fra årsafslutninger til finansielle rapporter som Corep, Finrep og Solvency så har vi løsninger der dækker virksomheders forskellige behov og krav til sikre og brugervenlige XBRL-løsninger

Vi brænder for konvertere data. Vi ved godt det lyder en anelse nørdet – men det er det vi kan, og det er det vi er specialister i. Hvad enten det drejer sig om at konvertere salgs -eller lagerrapporter for nogle af verdens største IT-virksomheder eller konvertere et XBRL-regnskab for en mindre revisor – så kan vi det.

Alle vore produkter har vi udviklet selv, og løsningerne bruges i dag af revisorer i hele landet samt flere af Danmarks absolut største virksomheder. Så uanset om du skal producere én eller flere tusinde årsrapporter hvert år eller skal indrapportere finansielle rapporter til Finanstilsynet, så har vi en løsning, der passer din virksomhed.

Vi er et 100 % danskejet firma som oprindeligt begyndte med at konvertere dataformater for virksomheder i IT-branchen, og med kunder som Panasonic, LG, Microsoft, Intel, GN Netcom mf. er vi garant for produkter der lever op til de skrappeste krav hvad angår sikkerhed, brugervenlighed, kvalitet og support.

Læs mere om vores produkter her

XBRL LOGO

Sådan begyndte det hele

ParsePort blev grundlagt i 2009 af Michael Krog (tidligere direktør i Boston Distribution A/S og EMEA-direktør for gaming-producenten SteelSeries) og Kim Eriksen (tidligere produktchef i GS Scandinavia A/S og nordisk salgschef hos 3Dconnexion – et Logitech selskab).

Ideen til ParsePort opstod ved et tilfældigt møde i lufthavnen i Stockholm – grundet et aflyst fly mod København. Efter en lang frokost var ideen til ParsePort født. Siden grundlæggelsen i 2009 har vi udviklet os til – ikke kun at være leverandør af vores Business Intelligence system til flere af verdens største IT virksomheder – men også Danmarks førende leverandør af XBRL-løsninger.

MK     KE

XBRL

2011 blev året vi udvidede vores produktportefølje til også at omfatte datakonvertering for den finansielle sektor ved hjælp af XBRL-dataformatet. Faktisk var det vores revisor, der henvendte sig til os med ordene ”I kan da det her med at få data til at tale sammen ikk?” Og uden den store betænkningstid gik vi i gang med at udvikle vores første XBRL-løsning. Og vi har ikke kigget os tilbage lige siden, hvilket har betydet, at vi i dag er den toneangivende leverandør af XBRL-løsninger i Danmark.

Vi er aktive medlemmer af bestyrelsen i foreningen XBRL Danmark, XBRL Sweden og herigennem er vi også medlemmer af XBRL Europe og XBRL International.

pp_xbrl_logo_300x300