Digital Revisor2019-05-03T15:12:24+00:00

Project Description

Niels Dahl

Medlem siden 2018

Digital Revisor
Haslegårdsvej 10
8210 Aarhus V

Digital Revisor sætter strøm til den traditionelle revisor

Mange privatpersoner og virksomheder har i dag brug for en revisor til stort og småt. For de private er det ofte ting som solceller, forældrekøb og udlejning af sommerhus eller lejlighed, der kræver ekstra indberetninger til SKAT. For virksomhederne er der mange og meget komplicerede regler for indberetning til det offentlige.

Vi sætter både de private og virksomhederne i stand til at kunne betjene sig selv på trods af de mange regler og udfordringer. Vi har skabt et digitalt system, der erstatter revisorens arbejde, og hvor brugeren kan betjene sig selv ved hjælp af en trin-for-trin guide og på få minutter modtage de beregnede tal til indberetningen.

Selvbetjening

På Digital Revisor er det computeren, der gør arbejdet – ikke en personlig revisor. Altså et system hvor de tal, der skal indberettes til SKAT og andre offentlige myndigheder, bliver tilgængelige for brugeren uden brug af den personlige revisor. Det falder ind i trenden i vores digitale samfund, hvor banker og alle offentlige institutioner som SKAT, kommuner, sundhedsvæsen m.v. benytter sig af digital kommunikation med private og virksomheder.

BOREAN Innovation anerkender Digital Revisor

Med en godkendelse fra SKAT og en investering på 3,5 millioner i ryggen kan Digital Revisor for alvor sætte gang i udviklingen af en selvbetjeningsløsning til små og mellemstore virksomheder. Dette vil sætte erhvervskunder i stand til selv at skabe deres årsrapport og indberette til SKAT gennem Digital Revisors platform.

Thor Jespersen, direktor hos BOREAN Innovation siger:
“Iværksætteren Niels Dahl er meget målbevidst, og hans store erfaring i spændingsfeltet mellem revisorfaget og softwareudvikling giver en god baggrund for Digital Revisor. Det er en branche, hvor de digitale muligheder kan udnyttes langt bedre, og vi ser et internationalt potentiale i virksomheden, som vi glæder os til at være med til at udvikle.” 

Læs artiklen her.

Digital Revisor i samarbejde med Erhvervsstyrelsen

Digital Revisor har fået anerkendelse fra Erhvervsstyrelsen og har indgået et samarbejde, hvor Digital Revisor skal rådgive i en automatiseret regnskabsproces, der sætter Erhvervsstyrelsen i stand til selv at skabe selskabernes årsrapporter. Dette sker i forbindelse med Erhvervsstyrelsens arbejde med det innovative projekt Automatisk Erhvervsrapportering som led i statens digitaliserings-strategi 2020.

Læs mere om projektet her