EIOPA’s udgivelse af tool for undertakings

Den Europæiske Tilsynsmyndighed for Forsikrings- og Arbejdsmarkedspensionsordninger (EIOPA) planlægger at udgive et opdateret værktøj for Undertakings (T4U), der er relateret til XBRL rapportering under Solvency II i oktober 2016. Formålet med denne sidste opdatering er at give forsikringsvirksomhederne mf. Af EIPOA’s værktøj tid til at finde bedre markedsløsninger, fx køb af eksterne systemleverandører.
Udgivelsen vil basere sig på XBRL taksonomien, som blev publiceret den 15. juli 2016. Denne version fanger ændringerne til Solvens II, der er knyttet til investeringer i infrastrukturprojekter. EIOPA vil supportere værktøjet til forsikringsvirksomheder frem til juli 2017.
EIOPA har med udviklingen af T4U haft til formål at hjælpe små og mellemstore forsikringsvirksomheder i at skabe, redigere og validere XBRL-dokumenter.T4U giver forsikringsvirksomheder uden den relevante viden og ressourcer mulighed for at udføre en grundlæggende implementering af XBRL i relation til Solvens II-rapportering.

Den første (beta) frigivelse af T4U blev offentliggjort i december 2014 og er siden da blevet opdateret seks gange.

T4U er tilgængelig som open source-software og gratis.

2016-10-24T16:57:22+00:00August 11th, 2016|